Overnatting og lokaler på Skogskola

Vi ønsker deg velkommen til overnatting hos oss. Internatet på Skogskola ved Osensjøen er et forholdshvis lite hotell, med 30 sengeplasser i en koselig og personlig atmosfære. Alle våre rom er topp moderne, med bredbånd og eget bad. I underetasje finnes Kjellerstua med kjøkken som fritt kan benyttes. 

I tillegg har vi til sammen 16 sengeplasser i Tårnet, en etasje med tre rom og køyesenger. Her finnes også bad og et hybelkjøkken. Standarden er enklere og kan minne om leiropphold i ungdommen. Etter avtale kan vi bli enige om tilgang til mer dusjkapasitet, badstu, tørkerom og stor kjøkken i Internat bygningen. 

Du kan også leie en familieleilighet med 3 soverom i første etasjen av Administrasjonboligen. Her er det koselig kjøkken og stue og plass til å boltre seg på for store og små. På eiendommen finnes store trær som utfordrer de tøffeste til å overnatte i hengekøyer. Blir det for kaldt eller skummelt kan du trekke inn på Stabburet. På stabburet fra 1777 er det muligheter fra overnatting på hems i sovepose. Også her kan vi bli enige om tilgang til fasiliteter på Internatet. 

Midlertidig kontakt for bestillinger

  • Vilma Åsheim
  • +47 486 07 655
  • Skogskola.post@outlook.com
  • Peter Steinmos vei, 2460 Osen

Designet av Skrå AS

www.skraa.no