Vi benytter naturen som ramme for å skape de riktig gode opplevelsene.

Selskap

Vi kan tilby fine lokaler og utsøkt mat for ulike feiringer og selskap. Det er mulig å skreddersy og medvirke i forhold til meny, stil eller tema. Da vi har to selskapslokaler er det mulig å benytte både Storstua og Kjellerstua til ulike avdelinger en kveld eller helg. 

Når temperaturen tillater det er det koselig å ta kaffen ute i Hagestua som byr på mye lys og utsikt utover Osensjøen. Vi kan anbefale å feire bryllup, barnedåp, konfirmasjon, runde dager, slekstreff, firmafester og julebord mm på Skogskola. 

Bryllup og Konfirmasjon

Med vår kunnskap og lidenskap for god mat, serverer vi og arrangerer ditt selskap. Bryllup, jubileer, konfirmasjon, minnestund, juleselskap eller om du bare vil arrangere en litt annerledes fest. Vår ærverdige kirke fra år,1777 ligger på tunet. 30 meter fra selskapslokalet. Vi tilrettelegger slik du ønsker.- vi har alle rettigheter. Om du ønsker Catering, bringer vi maten dit du vil.

Bryllupsdagen er en av livets viktigste dager. Vi på Osensjøen legger til rette for at du skal få det perfekte bryllupet.  Du kan senke skuldrene, vi tilbyr komplett bryllupspakke med lokaler, servering og overnatting.. Vi kan også  hjelpe dere med å ordne fotograf, musikk og skyss. Har du spesielle ønsker for den store dagen strekker vi oss langt for at du skal få oppfylt dine ønsker. Hele området, ute og inne,  kan reserveres for brudefølget. Vi har plass til inntil 80 middagsgjester. Vår vakre ærverdige kirke, fra 1777 ligger på tunet. 30 meter fra selskapslokalet.

MAGISK SKOGSBRYLLUP

Med et skogsbryllup vil du få en magisk og unik stemning som hverken du eller dine gjester  rakst vil glemme. Både vielsen og festen kan foregå utendørs om været tillater det. Både lett tåke eller nydelig sol vil sette en magisk stemning rundt bryllupet ditt og vi pynter opp skogen  med stemningsfulle lykter og vakre blomster. 

Skulle det bli omslag i været flytter vi festen innendørs. Alternativt kan vielsen foregå i vår vakre trekirke fra 1777. Denne skaper også en nydelig ramme rundt ditt bryllup. 

VINTERBRYLLUP I VAKKER NATUR

Når vinteren er så utrolig vakker, hvorfor gifte seg på sommeren? Om snøen laver ned utenfor vinduene eller vintersolen får snøkornene på bakken til å glitre skaper dette en vakker stemning på den store dagen. 

Se for deg at dere ankommer kirken i hest og slede som vi har klargjort med varme tepper og skinn. Vielsen foregår i vår egen romantiske trekirke som befinner seg på tunet rett utenfor festlokalet.  Kirken er ikke oppvarmet, men det går fint så lenge gjestene får beskjed om å kle seg varmt. Vi klargjør med flispledd på kirkebenkene.

Midlertidig kontakt for bestillinger

  • Vilma Åsheim
  • +47 486 07 655
  • Skogskola.post@outlook.com
  • Peter Steinmos vei, 2460 Osen

Designet av Skrå AS

www.skraa.no