Nydelig mat fra lokale kilder

I vårt område har vi natur og mange gårder som bidrar med fantastiske råvarer til vår matlaging.  Vi vet at dette også gir mange miljøfordeler. Våre lokale leverandører er sitt ansvar bevisst og opprettholder høy standard på alle sine produkter. Vi tilbyr Tennåsen elg, Skavern hjort med multe fra Osdalen og Sik fra Osensjøen.

Villmarken rett utenfor døra, gir oss de ferskeste og mest delikate råvarer.
Elgkjøttet er utsøkt og kan varieres i det uendelige. Som alt viltkjøtt er elgkjøttet magert, smakfullt og svært næringsrikt. Saftige elgkarbonader, mør og rosa indrefilet, surret elgstek, eller hva med en rykende varm viltgryte med elgskav en kald høstkveld?

Opplev en mild delikatesse fra norske ferskvann. Sik tilhører laksefamilien og er et funn for alle fiskeelskere. Fast og fin kan den brukes til å trylle frem utallige retter. Den er like god sprøstekt som gravet,eller varmrøkt, pepperrøkt eller kaldrøkt. Det hvite kjøttet har en mild og frisk smak, og serveres både til hverdag og fest.

Osensjøen byr på store fiskeressurser og vi kjenner sjøen best av alle. Vi vet når siken er på sitt beste og hvordan vi skal behandle den. Siken et herlig spesialprodukt og vi serverer den fersk.

Servering i helgene

Lørdag og søndag vil du kunne bestille kortreist mat i vår kafé i Storstua. Du kan også velge å spise et hyggelig måltid ute i Hagestua. Våre åpningstider og alltid spennende meny finnes på vår Facebook side.
















Koldtbordmeny

Pris


  • Koldtbord Tverrena
    340,- pr person

    Ørretfilet med sitronmajones, fiskekabaret, spekefat, roastbeef med remulade, røkelaks med eggerøre, kalkunfilet med waldorfsalat, fylte egg, kylling, potetsalat, dressinger, salat, flatbrød, brød og smør.
    Karbonade m/løk som varmmat (kunde varmer selv).

  • Min. 15 Personer

  • Koldtbord Osa
    485,- pr person

    Helkokt ørret med sitronmajones, rosastekt elgfilet med remulade, lettrøkt andebryst, varmrøkt elg med tyttebær/dillrømme, ostefat, kalkunfilet med waldorfsalat, røkelaks med eggerøre, gravet laks med sennepssaus, lefse med varmrøkt laks, sennepssaus og rucola. Gryte (kunde varmer selv), brød, smør, potetsalat, dressing, salat.

  • Min. 20 Personer

Catering

Pris


  • Leie av kokk
    400,- pr time

    Serveringsoppdrag som varer lenger enn 9 timer eller senere enn kl. 24.00, belastes med 100% tillegg pr. time

Frakt/retur av utstyr og leie av personale. Kunden henter catering selv på Skogskola til avtalt tid eller vi leverer til kundens adresse etter avtalt tid og navngitt mottaker. Pris for levering avtales på forhånd. Retur av utstyr til Skogskola ved Osensjøen innen 5 dager etter arrangement eller etter avtale

Antall Gjester/allergier/matintoleranse

  • Vi ber vennligst våre kunder om å gi beskjed i god tid om eventuelle allergier eller matintoleranse
  • Informasjon om endelig antall gjester og allergier/matintoleranse bekreftet senest 5 virkedager før arrangement
  • Alle våre retter er merket med tall som henviser til allergener i listen under
  • Siden det tilberedes retter med flere allergener på vårt kjøkken kan det forkomme mindre spor av disse i all mat

Allergener merket på hver enkelt rett i menyen:

  • Gluten
  • Melk
  • Egg
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Peanøtter
  • Nøtter
  • Soya
  • Selleri
  • Sennep
  • Sesam
  • Sulfitt
  • Honning
  • Paprika/Chilli
  • Muskat
  • Løk


Midlertidig kontakt for bestillinger

  • Knut Storholm
  • +47 907 322 71
  • Skogskola.post@outlook.com
  • Peter Steinmos vei, 2460 Osen


Facebook-f


Instagram

Designet av Skrå AS

www.skraa.no