Kurs og konferanser

Skogskola har vært et utdanningssted hvor kunnskap om skogsdrift har blitt formidlet i mange generasjoner. Statens skogskole i Osen ble etablert i 1943 under navnet Statens praktiske skogskole. Dette var et skoleslag som tok sikte på å utdanne skogteknikere og som kombinerte praktisk og teoretisk undervisning. Du vil finne klassebilder fra de fleste elevkull hengende i Kjellerstua. Kanskje vil du kjenne noen igjen!

Med denne historien og i en atmosfære av kunnskap og læring, kan vi tilby kurslokaler og legge til rette for ulike teoretiske og praktiske læringsprosesser. Det finnes en egen Skolestue til en liten «klasse» og Storstua og Kjellerstua kan benyttes til konferanserom.  Det er også god plass til uteaktiviteter, sjølinje mot Osensjøen og kort vei til nærmeste fjell og skiløype. Med andre ord fine muligheter til kunnskaps-bygging kombinert med fysisk aktivitet.

Naturen rundt...​

Naturen rundt oss gir ro i sjelen og åpner for de kreative fremtidsrettede samtalene i fritid og pauser. Ta en sykkeltur eller ta med deg fiskestanga for å samle tankene når du har litt tid for deg selv. Om det er en mindre gruppe på 8-10 personer eller større grupper opp til 45 personer har vi den rette plassen – med villmarka som nærmeste nabo

Midlertidig kontakt for bestillinger

• Vilma Åsheim