Aktiviteter og opplevelser

Dersom du ønsker egen aktivitet, gjøre noe sammen med venner eller familie, eller sammen med kolleger, kan vi anbefale flere alternativer.

Skogskola ligger i nordre enden av Osensjøen mellom Rena Leir i Åmot og Trysilfjellet i øst. Det er kort vei til oppkjørte skiløyper hele vinteren, Osensjøen er full av sik som kan fiskes hele året og flere store fjellvidder med enorme turmuligheter venter på deg, sommer som vinter.

Vinter utleie

Ski med sko og staver

Truger

Akebrett

Sommer utleie

Kanoer

Kajakker

Vannski

Sykler

Padlebrett

Bedrift, teambuilding og opplevelser

Villmarka gir oss mange muligheter til å gjennomføre eventyrlige opplevelser og konkurranser. Din bedrift ønsker ansatte som samarbeider i hverdagen – hva er da bedre en å skape en ramme som bygger lagfølelsen under et kick off eller en samling? 

Om dere vil at vi lager en konkurranse for dere på hovedgården ved Osensjøen har vi mange muligheter. God mat, god stemning.  Vakre Sorknes GK ligger ca 30 minutter unna oss. En golfopplevelse på en av Norges flotteste skogsbaner. Ranket som en av de 1000 beste banene i Europa. ( ref: Peugot golfguide). Vi skreddersyr et godt opplegg for din gruppe om du er nybegynner eller viderekommen.

Midlertidig kontakt for bestillinger

  • Vilma Åsheim
  • +47 486 07 655
  • Skogskola.post@outlook.com
  • Peter Steinmos vei, 2460 Osen

Designet av Skrå AS

www.skraa.no